Rock at Riche Tributenight!

Welkom bij wederom een nieuwe editie van Rock at Riche Tributenight!


Deze editie staat in het teken van 2 grootheden in de Pop/Rock geschiedenis: Bruce Springsteen en Sting (The Police)!!!

Beide artiesten hebben vele sporen verdiend en nagelaten in de muziekwereld en verdienen daarom met recht een waardige verering.


Deze verering zal deze avond op een geloofwaardige manier neergezet gaan worden door 2 fantastische tributebands, die beiden een volledige show zullen gaan geven!!!

The Police zal vertolkt gaan worden door een band met de toepasselijke naam "The Policed".


Wie is er niet groot geworden met klassiekers als "Roxanne", "Message in a Bottle", "Every breath you take" en vele andere hits achter het meesterbrein Sting.

Laat je overtuigen door deze fantastische tribute band en herleef weer even de tijd dat The Police zijn hoogtijdagen vierde.

Dat wordt gegarandeerd genieten!!

De avond zal afgesloten gaan worden door een zeer bijzondere gast, die speciaal voor deze editie nog 1x in de huid van Bruce Springsteen zal kruipen (laatste show van The Boss!!!). Dus we kunnen spreken van een zeer exclusieve show.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

ο»Ώ

Diegene die op de pleinfeesten (Boxmeer) eerder dit jaar zijn geweest hebben hiervan een glimp kunnen opvangen, maar helaas werd er toen roet in het eten gegooid door het noodweer, waardoor de show gecanceld moest worden.


Maar Tim Akkerman die in de huid van The Boss treed, heeft beloofd terug te komen en komt deze avond zijn belofte waarmaken.

Hij heeft onlangs nog bewezen tot 1 van de betere zangers van Nederland te behoren in het programma " Beste zangers" waarin hij veel lovende kritieken kreeg!!πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ

Als iemand een pluim verdiend met de vertolking van Bruce Springsteen, dan is het Tim Akkerman wel, want wat zet hij een overtuigende show neer.


Dit moet je absoluut gezien hebben!!!!!

Wil je getuige zijn van deze bijzondere editie, zorg dan dat je op tijd een kaartje scoort, want deze editie zou weleens uit kunnen gaan verkopen..


Let op: wanneer de maatregelen vanuit de overheid verlengd worden wordt dit event wederom verplaatst. Aangekochte kaartjes zijn en blijven geldig voor dit event.

Datum

24  zaterdag 24 oktober 2020 om 20.30 uur

Website en social links

www.riche.nl

Adres

Riche

Steenstraat 51

5831 JB Boxmeer

advertentie