Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Lindefeesten Sambeek

Op 3,4, 10 en 11 april zal de 40e editie worden gehouden. En dat moet gevierd worden.


In April verrijst er wederom een grote feesttent in het centrum van het dorp. Al 40 jaar een tentfeest voor de hele regio en ver daar buiten.

Om het 40 jarig jubileum te vieren is iedere avond het eerste rondje van de Lindefeesten. Iedere avond krijgt namelijk iedereen die voor 21.40 uur binnen is het eerste drankje van de organisatie. De tijd 40 minuten over 9 verwijst uiteraard naar het 40 jarig jubileum. Uiteraard is iedereen na die tijd ook van harte welkom.

Dit jaar heeft de organisatie ook weer enkele dingen vernieuwd. Zo worden er dit jaar voor het eerst “early bird” tickets verkocht. Deze tickets zijn goedkoper en tot 22 februari, of zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar op de website. Na 22 februari zijn de tickets verkrijgbaar voor de reguliere prijs.

Verder is er dit jaar voor het eerst ook mogelijk om consumptie munten in de voorverkoop te bestellen. Deze consumptiemunten zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn tijdens de feesten af te halen bij de garderobe. De organisatie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een afwisselend programma samen te stellen.


Op 3 april zullen de DJ’s van Radio 538 de tent op z’n kop zetten. Er zal een speciale versie van “Die Verrückte Stunde” zijn, met als speciale gasten Het Feestteam en Pater Moeskroen.

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.

Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Het Feestteam: De award “de beste feestact van Nederland” die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan “Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest” wordt waargemaakt.


Op 4 april staat de regionale, maar in heel Nederland en daar buiten bekende, band Proost! Op het programma. Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Samen met de “huis DJ” van Proost! DJ Ricky Corony zullen ze de tent op z’n kop zetten.


10 april staat in het teken van tributes. Tijdens deze tributenight zullen bands uit verschillende decennia optreden.

ONCE - Tribute to Pearl Jam. Pearl Jam is op dit moment nog steeds “Alive” en presteert het nog steeds om een uitverkocht Goffert park in Nijmegen en locaties als Werchter en Ziggo Dome geheel plat te spelen zoals ze al 20 jaar doen. Redenen genoeg dus om de band te blijven eren door middel van een tribute band: Once (a Pearl Jam tribute) heeft in haar inmiddels 10 jarig bestaan veel ervaring opgebouwd door te spelen op tal van  locaties door het hele land, van talrijke kroegen, poppodia en festivals tot aan optredens bij Giel Beelen op 3FM. Klassiekers als Alive, Black en Jeremy zullen dus zeker voorbij komen.

Crazy Little Things: In 2017 bestond het album News of the World 40 jaar. Voorafgaand aan een concert van Green Day zingen 65.000 fans Bohemian Rhapsody woord voor woord mee. Brian May en Roger Taylor toeren met Adam Lambert de wereld over. In november van 2018 zal de premiere plaats gaan vinden van de Queen film“Bohemian Rhapsody”. Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden. Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten. De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

Stones Sessions: Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, TheRoyal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen. De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan.

Een avond dus voor de echte muziekliefhebber.


Op 11 April zullen de Lindefeesten bijna traditioneel worden afgesloten worden door This is Beethoven. Voor de 15e keer staan ze op het Podium in de verwarmde feesttent in Sambeek.

This is BEETHOVEN, not just a coverband: Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:  “This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl… Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers maken het af. Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!


Voor meer informatie in tickets: www.lindefeesten.nl

Momenten

3  vrijdag 03 april 2020 om 20.00 uur
4  zaterdag 04 april 2020 om 20.00 uur
10  vrijdag 10 april 2020 om 20.00 uur
11  zaterdag 11 april 2020 om 20.00 uur

Website en social links

www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Pastoor de Vochtplein

5836 AM Sambeek

advertentie