Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boxmeer Proeft

Op 29 september wordt er weer heerlijk geproefd in het centrum van Boxmeer. Proeven bij de verrassende horeca en speciaalzaken, maar ook proeven aan de herfstmode en proeven bij de gemeente. Een unieke combinatie voor een gezellige zondagmiddag.


Een koopzondag in het Centrum van Boxmeer betekent altijd winkelen met heel veel gezelligheid. Na het succes van voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een koopzondag plaatsvinden met het thema ‘Boxmeer Proeft’. Bij Albert Heijn zijn de ‘Proefkaarten’ inmiddels weer te koop. Er zijn drie soorten proefkaarten, op iedere proefkaart staan 3 restaurants, 3 lunchrooms of speciaalzaken én een café voor een heerlijk drankje. Kunt u niet kiezen? Alle drie kopen is natuurlijk ook mogelijk. De kaarten kosten in de voorverkoop € 10,- en op de koopzondag zelf € 12,50, ga ze snel halen want op=op.

Maar er valt nog veel meer te proeven. Wat dacht u van de nieuwe najaarsmode en de verrassende winkels die Boxmeer te bieden heeft? Met veel enthousiasme openen de ondernemers van Centrum Boxmeer speciaal voor u op zondag de deuren én de ondernemers vergeten uiteraard ook de kinderen niet. In de Kloostertuin kunnen ze knutselen én smullen en dat onder deskundige begeleiding.

Er kan tijdens deze koopzondag ook geproefd worden bij de Gemeente Boxmeer, ook zij openen hun deuren en krijgt u een kijkje in de ‘keuken’ van de gemeente. De medewerkers zullen vol trots laten zien wat zich allemaal binnen een gemeentelijke organisatie afspeelt. Op het Raadhuisplein komt hun wagenpark en zullen medewerkers demonstraties geven.

Kortom een koopzondag waar u niet omheen kunt, dus zet het in uw agenda en koop snel de proefkaarten nu ze er nog zijn. Er is gratis wifi én het parkeren is altijd gratis. De winkels zijn geopend van 12 tot 17 uur!

Datum

29  zondag 29 september 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Boxmeer Proeft

centrum Boxmeer

5831 JJ Boxmeer

advertentie