Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondleiding Sluis- en stuwcomplex Sambeek

Dit jaar viert de sluis in Sambeek haar 90ste verjaardag. Om deze reden organiseren we éénmalig rondleidingen voor geïnteresseerden op het sluis- en stuwcomplex. Heeft u altijd al willen zien hoe een sluis werkt of hoe een stuw het waterpeil van de Maas regelt? Op 28 september aanstaande krijgt u uw kans. Onder begeleiding van een ervaren sluismeester van Rijkswaterstaat en een Gids-Groeter van het Land van Cuijk wordt u in anderhalf uur rondgeleid over het complex en leert u alles over de historie en werking van de sluizen en stuw.


Vertrek van Lunchroom De Meerstoel

Groep 1: 09.30 uur

Groep 2: 11.00 uur

Groep 3: 12.30 uur

Groep 4: 14.00 uur

Groep 5: 15.30 uur


In verband met veiligheidseisen zijn de groepen beperkt tot maximaal 15 personen. De rondleiding is niet geschikt voor kleine kinderen tot 8 jaar. Het complex is niet rolstoeltoegankelijk.


Aanmelding is verplicht!

U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar jeroen.berkhout@rws.nl onder vermelding van ‘Rondleiding Sambeek’. 

Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en geef aan met hoeveel personen u wilt deelnemen en voor welke groep u zich aanmeldt.  Wij doen ons best u in te delen in de groep van uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. Uiteraard wordt u bij wijzigingen hiervan op de hoogte gesteld.


Houdt er rekening mee dat de groepen uit maximaal 15 personen mogen bestaan. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en Vol = Vol!


Deelname is gratis.


Meer informatie?

Lunchroom De Meerstoel

Maasstraat 12, Sambeek

T. 0485 - 574826Datum

28  zaterdag 28 september 2019 om 09.30 uur

Adres

De Meerstoel

Maasstraat 12

5836 BB Sambeek