Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kermiskwis Vortum-Mullem

De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 13 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt ongeveer 3 uur. 


Voor degene die er vorige jaren niet bij waren, de Quiz duurt ongeveer 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de titel van deze speciale lustrum editie in Vortum-Mullem.


Hoe kun je meedoen?

Vorm een team van maximaal 4 personen. Met dat team speel je de Quiz vanaf 20 uur tot ongeveer 23 uur. Opgeven via Vortum-mullem.info


Er kunnen zich maximaal 36 teams inschrijven en de aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Pas als je teamnaam vermeld staat, ben je officieel een deelnemend team en is de inschrijving definitief. Indien je aanmelding ontvangen wordt nadat het maximaal aantal teams bereikt is, kom je op volgorde van aanmelding op de reservelijst. Deze wordt eventueel gebruikt in het geval teams zich terugtrekken.


En daarna dan?

Daarna is er natuurlijk een after-party in het Knillus café. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje.

Datum

28  zaterdag 28 september 2019 om 20.00 uur

Website en social links

vortum-mullem.info

Adres

Knillus

sint Corneliusstraat 16

5827 AL Vortum-Mullem

advertentie