Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Collins Live Experience in Sambeek

Voor de liefhebbers van de muziek van Phil Collins en Genesis de kans om deze 12-koppige tribute-band te bewonderen bij u in de regio.


De muziek van Phil Collins en Genesis behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Hits als Against all odds, In the air tonight, Sussudio, Land of confusion en Easy Lover staan in het collectieve muzikale geheugen gegrift van menig generatie.


Dat Phil Collins nog altijd enorm populair is blijkt ook wel uit zijn ‘Not

Dead Yet’ tour waarmee hij momenteel in uitverkochte stadions rond de wereld tourt. En na een afwezigheid van 14 jaar is het zover, Phil Collins Komt in juni van dit jaar weer naar Nederland.

Geïnspireerd door de grote klasse van deze wereld artiest ontstond in 2016 de Collins Live Experience, 12 man sterk, vastberaden en de enige Phil Collins en Genesis tribute band van de Benelux. Het doel? Het brengen van een zo authentiek mogelijke ervaring met alle grote hits van Phil


Collins & Genesis!

Op 31 mei 2019 organiseert gemeenschapshuis de Elsenhof te Sambeek een heuse tribute avond waarbij Collins Live Experience je meeneemt tijdens hun ‘Not Here Yet’ tour. Deze met een knipoog

vernoemde show belooft een avondvullend spektakel waarbij alle hits je om de oren vliegen.

Schreeuw je schor tijdens Sussudio en test je airdrum skills tijdens In the air tonight! Ze komen allemaal voorbij! Compleet met 4 koppige blazerssectie en 3 stemmige backing vocals beleef je de muziek van Phil Collins. Wat zeg je? Een drumduet met 2 drumstellen? Ja natuurlijk, we doen het goed of we doen het niet!

Nieuwsgierig? Tot 31 mei 2019, gemeenschapshuis de Elsenhof Sambeek. Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Kaartverkoop via eventbrite.

Datum

31  vrijdag 31 mei 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.eventbrite.nl

Adres

Buurthuis De Elsenhof

Torenstraat 52

5831 AN Sambeek

advertentie