Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lindefeesten: Hollandse dag

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Hollandse dag worden gehouden. De top van Nederland zal deze dag naar Sambeek afreizen om de feesttent in extase te brengen. De Hollandse dag begint om 15.00 uur en zal duren tot ongeveer 21.00 uur.


- Quido van der Graaf: Een ster is rijzende. Momenteel te zien in de Live shows van “The Voice of Holland”. Hij stond al in het voorprogramma van oa Jan Smit, Gorden en Wolter Kroes. Hij deed in 2013 mee aan het TV-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. En heeft al verschillende singles en albums uitgebracht. 


- Stef Ekkel: is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiensten van de afgelopen jaren. Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot” en “Liever te dik in de kist”


- Corry Konings: Deze vrouw behoeft eigenlijk geen introductie. Al bijna 50 jaar in het vak. Met tientallen singles één van de grootste artiesten allertijden. En nu ook nog bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson.


- Snollebollekes: Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool en een opleiding in Leuven keerde hij terug naar Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Eerst 2

keer in een vol Gelredom en daarna in Sambeek


- DJ Arno: deze bekende regionale DJ zal zorgen voor de nodige feestmuziek tussen de artiesten door.

Datum

14  zondag 14 april 2019 om 14.30 uur

Website en social links

www.facebook.com www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Den Urling 23

5836 AS Sambeek

advertentie