Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lifestyle Koopzondag

Het is weer tijd voor één van de leukste Koopzondag van Boxmeer: namelijk De Lifestyle koopzondag! Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op gebied van mode, haar, make-up, auto’s en muziek? Kom dan op 14 april zeker naar Boxmeer!


Voor wie eerder in Boxmeer is geweest tijdens de Lifestyle Koopzondag weet wat we bedoelen met de Centrum Boxmeer Kistjes. De vrolijke mini podia waar de dames en heren als levende paspoppen de laatste voorjaarstrends showen. Deze zullen op centrale plekken alsook voor de winkels te vinden zijn.


Lifestyle

Kapsalon Gijsbers loopt met twee teams door het centrum en gaan desgewenst het publiek restylen met hun KMS-producten. ICI Paris gaat niet alleen make-up advies geven, maar ze gaan ook daadwerkelijk maquilleren zodat je ook echt het resultaat kunt zien.

Naast kleding, haar en make-up zijn exclusieve automerken natuurlijk ook onmisbaar bij het thema Lifestyle. Hermans & Hermans zullen daarom met hun mooiste exemplaren op Steenstraat zuid te vinden zijn. Voor het Gemeentehuis zal JK EV Solutions u Informatie geven over oplaad mogelijkheden voor elektrische voertuigen en er worden ook elektrische voertuigen van diverse merken geshowd. Wat denk je van er op uit te trekken met een camper van W-Camp? U kunt tijdens deze koopzondag een kijkje nemen in de campers en alle informatie hierover vinden.

Uiteraard zijn ook alle winkels geopend van 12 tot 17 uur. Gewoon lekker genieten op een terrasje met de zomerse klanken van DJ Chris Odd op de achtergrond? Ook dat kan!


Kids

Centrum Boxmeer zou niet hetzelfde zijn wanneer er niet was gedacht aan de kinderen. Er is een spannende paasei zoektocht op touw gezet. Het deelnameformulier hiervan staat in de Bok van 12 april. Deze kunnen de kinderen uitknippen en de paaseieren gaan zoeken tijdens deze Koopzondag. Alle kinderen krijgen bij inlevering bij Hemels voor Kinderen een leuk kado’tje. Ook kan er onder professionele begeleiding geknutseld worden in de Kloostertuin en ook hier zal Pasen het thema zijn.


Win actie

Ook hebben de ondernemers van Centrum Boxmeer weer een leuke winactie bedacht. Haal de Centrum Boxmeer tas op bij de stand vóór van Wely optiek. Neem hem mee op vakantie en plaats een vakantiefoto met de tas op Instagram of facebook en tag daarbij Centrum Boxmeer. Zo maak je kans op één van de zes Centrum Boxmeer kado bonnen ter waarde van € 50,- Shoppen maar! Uiteraard kunt u zoals altijd gratis parkeren en gratis gebruik maken van de openbare Wifi. Meer info over Centrum Boxmeer? Volg Facebook & Instagram en kijk op de website.

Datum

14  zondag 14 april 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JA Boxmeer

advertentie