Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lindefeesten: Proost!

In Sambeek worden dit jaar voor de 39 e keer de Lindefeesten georganiseerd. Dit gebeurd al die jaren al traditioneel rond pasen.

Ook dit jaar is de Stichting Lindefeesten er in geslaagd om een breed scala aan topartiesten naar Sambeek te halen.

Door vernieuwend te blijven zijn de Lindefeesten een feest waar het hele dorp en de hele regio van kan genieten.


De Lindefeesten staat bekend om zijn hun vernieuwende ideeën. Nieuw dit jaar is de eerste vrijdag, Fridance genaamd. Speciaal een evenement voor de jeugd, en daarom tegen de spectaculair lage entreeprijs van 5 euro.

Op Vrijdag 19 april zal er nog een grote naam worden toegevoegd aan de line-up van Theeleuten the Party. Deze naam zal na 16 februari worden bekend gemaakt. Ook heeft de organisatie dit jaar busvervoer geregeld om de bezoekers nog meer service te bieden. Ook wordt hiermee het verkeer van en naar Sambeek beperkt en dit komt de veiligheid ten goede.


Zaterdag 13 april: Proost!

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Samen met DJ Ricky Corony zal de avond boordevol energie zitten en wordt het één groot feest.

Datum

13  zaterdag 13 april 2019 om 21.00 uur

Website en social links

www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Den Urling 23

5836 AS Sambeek

advertentie