Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kookworkshops bij de Weijer

Nieuw: Wijn en spijs combinatie workshops die in het teken staan van proeven. Wijn & Spijs en wordt geleid door chef en vinoloog Frank van den Broek. Uit een ongelofelijke liefde voor wijn werd Frank Vinoloog van de Wijnacademie 2002 en Vinoloog van het jaar in 2005. De gerechten worden echt naar de wijn toegekookt deze donderdag, helemaal hip op dit moment.


De andere workshops worden geleid door chef Jan Hidde Landstra, hij is specialist in originele Spaanse tapas - heeft 6 jaar een eigen restaurant gehad in Spanje - en vult dit aan met andere mediterrane gerechten. Daarnaast heeft hij veel ervaring in creatief vegetarisch koken. Daarin geeft hij les op 16 mei, Frank zal hem dan uiteraard bijstaan voor de perfect passende wijn. Drank en eten zijn inbegrepen in de prijs. 


Workshopdagen: 

- 28 maart Mediterraan

- 11 april Wijn en spijs combinaties

- 25 april Mediterraan

- 16 mei Vegetarisch


Inloop vanaf 17:30, aanvang 18:00 uur en om ongeveer 22:30 uur is het afgelopen. De workshop gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen. 

Momenten

28  donderdag 28 maart 2019 om 17.30 uur
11  donderdag 11 april 2019 om 17.30 uur
25  donderdag 25 april 2019 om 17.30 uur
16  donderdag 16 mei 2019 om 17.30 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer