Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Iona en Rineke bij de Weijer in Boxmeer

KiIll All Kids nemen Iona en Rineke je mee in hun gedachte-experiment. Ze schetsen een toekomstbeeld en onderzoeken de rol die onze soort, de mens, daarin speelt. Zij laten zich inspireren door doomsday preppers; fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan, bunkers bouwen en zich voorbereiden op het allerergste. Wat als de mens niet meer in het middelpunt van de wereld staat? Wat als we de mens genetisch manipuleren tot een nieuwe supersoort die we niet meer herkennen? Wat als een klein groepje mensen opnieuw mag beginnen?

Met hun fantasierijke teksten schetsen zij samen met regisseur Alexandra Broeder een verontrustend en griezelig toekomstscenario. Componist Frank Wienk (Binkbeats) creëert beklemmende soundscapes en slagwerk-composities, omringd door een grote hoeveelheid instrumenten, apparatuur, speelgoed en gebruiksvoorwerpen.


iona&rineke debuteerde in 2016 bij Orkater en werd in 2018 geselecteerd als nieuwe maker door Fonds Podiumkunsten. In een traject van twee jaar ontwikkelen zij zich tot zelfstandig muziektheatergezelschap waarbij Orkater coproducent is. 

Datum

22  donderdag 22 november 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer