Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Atelier Jan Nijenhuis opent op zondag 7 oktober zijn deuren in Oeffelt.

Jan Nijenhuis is een bekende kunstschilder uit de Betuwe en heeft zich sinds december vorig jaar in Oeffelt gevestigd. Dit wordt zondag 7 oktober gevierd met de officiële opening van zijn Atelier. De deuren zullen rond 11.00 uur opengaan en u bent tot 16.00 uur van harte welkom om zijn werk te komen bezichtigen en kennis te maken met de man achter Atelier Jan Nijenhuis.


Jan Nijenhuis heeft een naam opgebouwd met muurschilderingen, decorschilderingen (pronkzittingen), portretten en karikaturen. Veel van zijn schilderijen (olieverf) maakt hij in opdracht. Verder werkt hij met pen, kleurpotlood, en gewoon potlood. De N.H. kerk in Elst, waarvan 100 zeefdrukken zijn gemaakt, is daarvan een overtuigend voorbeeld. Hij maakt ook logo’s, posters, cd-inlays, kaarten en verder alles wat u maar geïllustreerd wil hebben.

Zijn werk is veel omvattend, zijn stijl is herkenbaar. Op de open dag op zondag 7 oktober kunt u een goede indruk krijgen van zijn werk. Wilt u meer weten, neem gerust een kijkje op zijn Facebookpagina of op zijn website.

Datum

7  zondag 07 oktober 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.tekenstudiojan.nl

Adres

Atelier Jan Nijenhuis

Heide 10a

5441 PR Oeffelt