Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondje 33

Alle 32 dorpen en het stadje Grave doorkruisen op de fiets en met dezelfde moeite de mooiste plekjes van het Land van Cuijk ontdekken. Rondje33 biedt u daarvoor alle gelegenheid.

 

De fietsroute toont u het Maas(heggen)landschap in oostelijk Land van Cuijk, de vele bossen in het zuiden, het boerenland in het westen en de vaak pittoreske en waterrijke omgeving in het noorden. De totale lengte via het knooppunten netwerk bedraagt 152 km.

U hoeft niet te schrikken van de lengte van 152 kilometer. Want heel eenvoudig is de route in te korten tot afstanden die u beter liggen. De volgende dag(en) kunt u Rondje33 gewoon weer oppakken. En wat zo mooi is aan Rondje33; in elk dorp kunt u de route starten.


Alleen op de laatste zondag van juli, de dag voordat in Boxmeer de profronde wordt verreden, is de route via bordjes te volgen. Vele honderden toerfietsers gaan jaarlijks de uitdaging aan. Zij kunnen kiezen uit een afstand van 80, 95 of 133km. 

Diezelfde zondag, dit jaar op 22 juli, is er tevens ruimte geschapen voor een speciale gezinsfietstocht van 30 en 45km.  

Toerclub Boxmeer zorgt ervoor dat dat mogelijk is.


Op de pagina "Rondje 33 het hele jaar door" vindt u een routebeschrijving om het hele jaar door te kunnen genieten van Rondje33 via het knooppunten netwerk.


Wij nodigen u ook van harte uit om op 22 juli deel te nemen aan onze gezins- of toertocht. Laat u verrassen door de gastvrijheid van Toerclub Boxmeer!  

Datum

29  zondag 29 juli 2018 om 09.00 uur

Website en social links

www.toerclubboxmeer.nl

Adres

Tourclub Boxmeer

Grotestraat 58

5836 AG Sambeek