Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag Boxmeer Hemelvaart

Boxmeer groet de Wereld op 10 mei

Koopzondagen in centrum Boxmeer worden altijd vol enthousiasme georganiseerd en dat is te merken.

Leuke activiteiten, mooie kraampjes, entertainement en vaak is er voor het publiek ook nog iets moois te winnen of een leuke attentie. De centrumondernemers willen op deze manier hun winkelende gasten laten weten hoe blij ze zijn met hun bezoek. Boxmeer heeft nog steeds een bruisend centrum met veel bijzondere boetiekjes, bekende filialen en een zeer divers aanbod.


Wereldse dag

'Het Thema is Boxmeer groet de Wereld, het wordt dus een wereldse dag. We gaan van Spanje naar Italië, maar we blijven ook in Hollandse sferen. De bezoekers zullen regelmatig verrast worden door speciaal overgevlogen Wereldse gasten waar we echt niet meer over kunnen vertellen,' lacht een van de kartrekkers Marion Reefs.

Er is deze dag volop live muziek door het hele centrum te beluisteren en ook DJ Chris Odd zal weer achter de draaitafel diverse wereldse muziek draaien. Daarnaast is ook Meneer de Bok weer gezellig in

het centrum en heeft een leuke attentie voor iedere bezoeker.


Toeristische Markt

De stichting toerisme en recreatie (STER) organiseert dit jaar weer een toeristische markt op Steenstraat

Zuid. Een bijzondere activiteit daar op die dag is het bezoek van Schutzenfest Verein Neuss uit Duitsland. Zij maken op die dag kennis met de overige gilden uit Boxmeer. Na ontvangst en koffietafel

zijn er vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur kruisboogschietwedstrijden achter Pub Esser. Direct daarna is er een historische rondwandeling voor de gasten door Boxmeer gepland, verzorgd door de bekende groeters. Het orkest De Joekels zorgt dan ook voor een muzikale omlijsting en vanaf 18.30 uur wordt het bezoek met een drankje en een hapje afgesloten. Opzet is dat een en ander leidt tot een verdere uitwisseling tussen gilden uit Duitsland en Boxmeer.

Ook zal de reguliere markt weer plaatsvinden zoals u iedere week mag verwachten.

Datum

10  donderdag 10 mei 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JJ Boxmeer