Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De week van Autisme 2018

In het kader van de week van Autisme organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een dag en avond rondom het thema autisme op woensdag 4 april bij Kleppenburg, Europlein 4, Oeffelt.


Programma:


  • 14:00 uur tot 17:00 uur: een prikkel-ervaringstent, doorlopend diverse workshops (autisme en Brain Blocks) en een informatiemarkt waar je kennis kunt maken met verschillende organisaties rondom autisme en handige hulpmiddelen.
  • 19:00 uur tot 20:30 uur: de theatervoorstelling ‘Een indiaan in huis’. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met autisme.


Vrije inloop voor het middagprogramma. Je kunt je ter plekke inschrijven voor de workshops en deelnemen aan de ervaringstent. De informatiemarkt is gratis te bezoeken.


(Voor de workshops en de belevingstent hoef je je niet aan te melden en deze zijn gratis.)


Voor de avondvoorstelling moet je je aanmelden via e-mail: samenwerkenautisme@gmail.com o.v.v. je naam en het aantal personen. Kosten € 2.50. Deze betaal je bij binnenkomst bij de zaal.

Alle consumpties zijn voor eigen rekening.


Wij zien jullie graag op 4 april!


De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen bestaat uit: Aksent, Centrum Mantelzorg Land van Cuijk, Team Toegang Gennep, PGZ, MEE, GGZ en Unik.

Datum

4  woensdag 04 april 2018 om 14.00 uur

Adres

Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen

Europlein 4

5441 BK Oeffelt

advertentie