Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lindefeesten Hollandse Dag

Met trotst kondigde Tino Martin in december één van zijn grootste concerten in zijn carrière aan. Zijn dromen kwamen uit op 28 mei 2016. Een uitverkochte Heineken Music Hall, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek. Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore.


Wie rekent, kan in de war raken. Thomas Berge is geboren in 1990, maar staat toch al bijna vijftien jaar op de Nederlandse podia. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam. Hij sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall.


In april van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”. “GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire. “Ik zie mijn optredens en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”, aldus Rene: “gezond voor lichaam en geest”.


Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie.


De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk ‘onder de rook van Den Haag’ en gaat door het leven met een vrouw waar zij in 2013 mee trouwde. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.


De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen.


Toen Hans door een ongeval in een rolstoel belandde was hij al volop bezig in de muziek als DJ. Na een paar jaar afstand te hebben genomen van de muziek kon hij het toch niet laten om weer te beginnen, ditmaal met een eigen drive-in show als DJ/zanger en later als solozanger van Engelstalige muziek.


In 2002 heeft Hans de overstap gemaakt naar een puur Nederlandstalig repertoire dat bestaat uit een mix van een groot aantal eigen nummers en covers van een aantal bekende artiesten.


Datum

1  zondag 01 april 2018 om 15.00 uur

Website en social links

www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Pastoor de Vochtplein

5836 AM Sambeek