Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lindefeesten 90's Party!

De aftrap van de Lindefeesten is met de 90's Party op vrijdag 30 maart. Met 2 Unlimited. Mental Theo en de Beatcrooks!


2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlands-Belgische popband in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 behaalden de Nederlandse Anita Doth en Ray Slijngaard diverse wereldhits. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. Later zou de band een doorstart maken met een andere zangers. 2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op echte grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes (ook wel eurodance genoemd), heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd.


Mental Theo is al jarenlang een favoriet onder de wereldwijde fans en een hele belangrijke DJ in de Nederlandse Dance scene. Van discotheken tot clubs, van feesttenten tot festivals, overal wordt gesloopt en losgegaan op de meest harde platen. Uiteraard is Mental Theo één van de belangrijkste makers van de bekende (Happy) Hardcore platen, onder andere samen met zijn maatje Charly Lownoise. Mental Theo heeft in al die jaren kennis gemaakt met diverse kleine en grote podia’s in binnen- en buitenland. 


Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow.

Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!


Datum

30  vrijdag 30 maart 2018 om 20.30 uur

Website en social links

www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Pastoor de Vochtplein

5836 AM Sambeek