string(29) "kloosterdagen-voor-zinzoekers" Kloosterdagen voor zinzoekers

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kloosterdagen voor zinzoekers

vrijdag 15 januari 2016 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 In het Karmelklooster van Boxmeer.

Op vrijdag 15 januari en zaterdag 16 januari 2016 zijn er kloosterdagen voor zinzoekers in het Karmelklooster van Boxmeer.

Kloosterdagen voor zinzoekers
Het zoeken naar zin in het leven is van alle tijden. Je terugtrekken in je binnenkamer en even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen geeft ruimte aan vragen die zich in elk leven voordoen. Soms stoten we onverhoeds op de geheime mysterievolle kant van het overbekende en krijgt het vertrouwde zomaar een nieuw gezicht. Een onzichtbare Aanwezigheid wordt ervaren. Soms noemen we dit uitdrukkelijk God …

Het programma van het kloosterweekend biedt, naast een inhoudelijk aanbod door leden van de Karmelgemeenschap, deelname aan maaltijden en gebedsmomenten, ook ruimte voor stilte en ontmoeting met de gemeenschap. Aanmelding is noodzakelijk.

Begeleiding: Karmelgemeenschap
Data en tijd: vrijdag 15 jan. 17.00 uur – zaterdag 16 jan. 17.00 uur
Kosten: € 25,00

Aanmelding
U kunt zich opgeven door te mailen naar karmelkringboxmeer@karmel.nl, of door u schriftelijk aan te melden bij het secretariaat van de Karmelkring, Steenstraat 39, 5831 JA Boxmeer, 0485-562156.

Meer informatie en het meest recente aanbod van Karmelkring Boxmeer vindt u op onze website: www.karmelcentra.nl/boxmeer.

Karmelkring Boxmeer
Steenstraat 39
5831 JA Boxmeer