string(45) "stiek-b-day-bash-zet-ojc-de-wissel-op-zn-kop-" Stiek b-day bash zet OJC De Wissel op z’n kop

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Stiek b-day bash zet OJC De Wissel op z’n kop

zaterdag 13 januari 2018 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


OJC De Wissel, Spoorstraat 41 te Mill.

Veel evenementen en locaties hebben DJ Stiek (Gertjan Raaijmakers uit Langenboom) al voorbij zien komen, maar op 13 januari staat OJC De Wissel in Mill volledig in het teken van de bijna 30-jarige DJ: Stiek B-DAY BASH! Zijn nieuwe act ‘Sjieke Bazen’ brengt hem op veel plekken, maar
ook als DJ Stiek heeft hij zich al op onder andere 7th Sunday en AFAS Live laten zien. 

Stiek B-DAY BASH staat volledig in het teken van feest, muziek en vernieuwing. De line-up neemt bezoekers mee door verschillende muziekstijlen zoals moombahton, house en hardstyle. Denk je dat je OJC De Wissel kent? Stap dan maar eens binnen op 13 januari: de locatie is volledig omgebouwd. Een vette lichtshow, schitterend geluid en een adembenemende show zorgt voor het ultieme feest voor iedereen. Bevriende artiesten zullen de avond verzorgen: Sane, SlapsticK, Sjieke Bazen, Civillian, Sjek en MC Rems, uiteraard samen met DJ Stiek, verzekeren de bezoekers van een hele avond dansplezier. Om 21.00 uur openen de deuren en gaat Stiek B-DAY BASH van start. Facebookvolgers hebben al kunnen zien dat de line-up nog niet compleet is. De openingsshow brengt bijzondere verrassingen en een vette surprise act. Dat wil je niet missen!

Nieuwsgierig? Zorg dan dat je om 22.00 uur zeker aanwezig bent. Stiek B-DAY BASH is op 13 januari van 21.00 tot 03.00 uur bij OJC De Wissel, Spoorstraat 41 te Mill. Tickets zijn verkrijgbaar via het facebookevenement en kosten 10 euro.

Meer informatie?
www.jcdewissel.nl
www.inmill.nl
advertentie