string(32) "effectief-communiceren-met-kids-" Effectief communiceren met kids

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Effectief communiceren met kids

dinsdag 12 december 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Beers

Tijdens dit Momentje OOW voor volwassenen een super leuke workshop "effectief communiceren met kids".

Herken jij het dat je meerdere malen iets aan je/het kind moet vragen voordat je antwoord krijgt? Of dat je het gevoel hebt dat je een politie agent bent door telkens gedrag te corrigeren? Dat je vraagt hoe het is of vraagt het iets voor je wil doen en hij/zij alleen "goehoed", "jaha", "okee...", "pfff" antwoord? Vast wel en dat is helemaal niet erg, wel vind je het waarschijnlijk fijn als je middels communicatie tot samenwerking komt met het kind. In deze workshop ga jij dat ervaren! Je ontdekt wat je huidige stijl is, hoe dat voelt voor het kind en hoe zij op jou reageren. Vervolgens leer je in 7 stappen hoe je kinderen kunt uitnodigen tot meewerkend gedrag/ samenwerking. Vaardigheden die jou als volwassene kunnen helpen en soms zelfs minder energie van je vragen. Grijp nu je kans om deze leuke laagdrempelige workshop bij te wonen aan het eind van dit jaar! Sluit je jaar effectief af en ga het nieuwe jaar goed in! Naast de workshop zorg ik een gezellig theekransje. De avond is geschikt voor zowel ouders als professionals. 

Dinsdag 12 december 2017 om 20.00 uur bij Coachingspraktijk OOW. Kosten € 17,50 per persoon. 

Aanmelden is mogelijk door een PB te sturen, te appen/bellen naar 06-45164605 of mail naar wendy@coachingspraktijkoow.nl.

Let op tijdens het Momentje OOW zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Website:
www.coachingspraktijkoow.nl
www.facebook.com/coachingspraktijkOOW