string(19) "the-lady-in-the-van" ‘The Lady in the Van’

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

‘The Lady in the Van’

vrijdag 20 oktober 2017 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Weijer in Boxmeer

 Nieuwe filmcyclus Boxmeer van start met ‘The Lady in the Van’

Vrijdag 20 oktober start de nieuwe filmcyclus Boxmeer. Onder de titel ‘Zonderling of toch gewoon?’ is een mooie reeks samengesteld van vier Film & Lunchbijeenkomsten met buitengewone films over opmerkelijke mensen in bijzondere situaties
De eerste Film & Lunchbijeenkomst op 20 oktober is rond de film ‘The Lady in the Van’ van Nicholas Hytner (Verenigd Koninkrijk, 2015), 104 min.
De film toont het waargebeurde verhaal van een excentrieke ne koppige vrouw (gespeeld door de briljante actrice Maggie Smith) die ‘tijdelijk’ haar oude busje parkeert op de oprit van schrijver Alan Bennett (Alex Jennings) in Londen. Vervolgens blijft ze er vijftien (!) jaar wonen… Gebaseerd op het gelijknamige boek en toneelstuk.

De Film & Lunch bijeenkomst begint met koffie of thee vanaf 9.30 uur in bibliotheek Boxmeer. De filmvertoning in de Theaterzaal van De Weijer start om 10.00 uur.
Na afloop van de film vindt er onder het genot van een eenvoudige lunch een gezamenlijk nabespreking plaats, maar iedereen is vrij om daar wel of niet aan deel te nemen

Losse kaarten kosten € 11,00. Een Passe partout voor vier bijeenkomsten kost €37,50.
De toegangskaarten zijn inclusief koffie of thee vooraf en een lunch tijdens de nabespreking. Met dieetwensen wordt rekening gehouden mits deze vooraf zijn doorgegeven.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.biblioplus.nl, aan de balie van de bibliotheekvestigingen en voor aanvang van de film in bibliotheek Boxmeer.

De filmcyclus is een initiatief van BiblioPlus, SOCIOM|ZIN (voorheen Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk), SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer) en De Weijer.