string(31) "-en-toen-ineens-door-alex-roeka" Concert Alex Roeka UITVERKOCHT

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Concert Alex Roeka UITVERKOCHT

zondag 29 oktober 2017 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Kunstkerkje in Velp

Op zondagmiddag 29 oktober treedt Alex Roeka op in het Kunstkerkje in Velp bij Grave (NB) met zijn programma ‘En toen ineens’. Het concert begint om 14.30 uur. Dit programma is uitverkocht, er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

25 jaar op het podium

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

Van gevoelig tot rauw
In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Hij wordt bij dit programma in het Kerkje in Velp begeleid door een gitarist en basist.

Nacht van de Nacht – zaterdagavond 28 oktober
Zaterdagavond 28 oktober doet Kunst in het Kerkje mee aan de Nacht van de Nacht:  N8brakers Gezocht. Deelname kost € 10. Meld je aan via www.kunstinhetkerkje.nl. Met dit evenement werkt Stichting Kunst in het Kerkje samen met het Emmausklooster, en kasteelklooster Bronckhorst. Gezamenlijk bieden zij een cultureel programma aan met muziek, poëzie, moonwalk, kampvuur en een stiltewandeling.

Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.