string(31) "-marc-marie-huijbregts-getekend" Marc-Marie Huijbregts-Getekend

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Marc-Marie Huijbregts-Getekend

zaterdag 9 december 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Schouwburg Cuijk Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk

Persoonlijk programma dat drijft op emotie.
Onweerstaanbaar, aanstekelijk en vilein. Welkom in de wereld die Marc-Marie Huijbregts heet. In ‘Getekend’ put Huijbregts uit de eindeloze bron van alles wat hij meemaakt om er vervolgens iets scherps of grappigs over te zeggen. Het publiek wordt meegevoerd, als was in zijn handen. Ondertussen vertelt hij over de dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Aanvankelijk allemaal vrij onschuldig, maar gaandeweg wordt het pijnlijk, totdat uit de verzameling puntige anekdotes en prachtig gezongen liedjes een bittere conclusie rolt…

‘‘Getekend’ is een persoonlijk programma dat drijft op emotie (…) vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen. Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen.’ (De Telegraaf) 'Hij is een weergaloos verteller, dat is zeker. In de spitsvondige klaterende dialogen met toeschouwers is Huijbregts bovendien ontegenzeggelijk op dreef. (...) Hij treft de 'pijn van kleine mensen' het best in de Sondheim-song 'Losing my mind'. Een lied in de stijl en het timbre van een Engelse musicalacteur. Ontroerend en perfect gebracht. Een specifiek eigen geluid, waarin Marc-Marie Huijbregts misschien groter is dan hij zelf vermoedt.' (Dagblad van het Noorden)
'Ogenschijnlijk lijkt het net alsof Marc-Marie Huijbregts alleen even het leven met je doorneemt. Dat doet hij met een flair die aan Toon Hermans doet denken. Hij vertelt wat hem de afgelopen tijd is overkomen (…) maar hij leidt je daarmee tegelijk geweldig om de tuin. Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie.' (Trouw)

Meer informatie?
schouwburgcuijk.nl
www.bunkertheaterzaken.nl