string(27) "tineke-schouten-t-splitsing" Tineke Schouten: T-Splitsing

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Tineke Schouten: T-Splitsing

donderdag 18 mei 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de schouwburg van Cuijk aan de Grotestraat in Cuijk. 

Een zeer persoonlijk show met alle bekende typetjes.

Tineke Schouten
T-Splitsing

Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken je draagt, tot ingrijpende zaken als het opzeggen van je baan. Tineke Schouten kijkt in haar nieuwe theatershow nog eens goed naar de keuzes die ze zelf in de loop van haar leven maakte. Waarom is ze eigenlijk cabaretière geworden en geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium, terwijl ze het ook zo naar haar zin heeft als ze met haar gezin op vakantie is? Tineke zou natuurlijk Tineke niet zijn als ze er niet ook de humor van inziet. Dus komen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langs. Da’s dus een makkelijke keuze: ga gewoon naar Tinekes ‘Must See’.

Schouwburg Cuijk
Do 18 & vr 19 mei, 20.15 uur
www.tinekeschouten.tv
www.schouwburgcuijk.nl


Uit de pers:

AD *****
T-splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten
Haar gedoseerde engagement - gelukkig zonder priemende vinger - staat Tineke Schouten uitstekend. Sterker: het maakt deze productie tot een uiterst veelzijdige voorstelling die haar komische kant extra reliëf geeft.

Dagblad van het Noorden ****
Daaraan herken je de grote vakmensen. Die komen op en hebben binnen 25 seconden de zaal te pakken.
Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre