string(60) "kennismakingsavond-verhalen-uit-onze-wijk-de-valuwe-in-cuijk" Kennismakingsavond; Verhalen uit onze wijk de Valuwe in Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kennismakingsavond; Verhalen uit onze wijk de Valuwe in Cuijk

dinsdag 12 juli 2016 18:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Wereldtuin Verdeliet aan de Toermalijn 40 in Cuijk. 

Bewoners en bezoekers zijn van harte welkom om op dinsdag 12 juli van 18.30 – 20.30 uur naar de kennismakingsavond in Wereldtuin Verdeliet te komen. Daar kunnen zij buurtgenoten ontmoeten en naar persoonlijke verhalen luisteren.

Waarom is de avond georganiseerd? Bewoners en bezoekers van de wijk Valuwe maken allemaal gebruik van de wijk, maar hoe goed kennen ze elkaar? En wat betekent de wijk voor buurtgenoten? Om hier achter te komen is het idee geboren om deze kennismakingsavond te organiseren. Een avond waarop we samen komen, kennismaken en met elkaar delen wat we willen delen. Dit maakt ons als wijk nog sterker.

De kennismakingsavond is een samenwerking tussen de wijkraad, Safina-Sociom en GGZ Oost Brabant. Safina is een centrum voor ontmoeting, informatie en advies voor alle mensen die hun weg in de Nederlandse samenleving willen en moeten vinden. Het centrum werkt al jaren met mensen met verschillende culturele achtergronden, en heeft een grote expertise opgebouwd. Safina is onderdeel van Sociom een organisatie voor welzijn in Land van Cuijk. Sociom is een brede welzijnsorganisatie met specialisaties op het gebied van jongerenwerk, ouderenwerk, integratie- en vluchtelingenwerk, vrijwilligerswerk en buurtwerk. Reyhan Çonka, coördinator bij Sociom vertelt deze avond onder anderen ook een verhaal.

Het programma:
18.30: Inloop
18.45: ‘Gezond in de wijk’- Tijn Wernik (GGZ Oost Brabant)
19.00: ‘Lekkerder in mijn vel’ door Brenda (buurtgenoot)
19.15: ‘Van Turkije naar 61 nationaliteiten in de Valuwe’, Reyan Çonka (Safina/Sociom)
Pauze met koffie/thee
19.45: ‘Hoe goed ken jij je buren?’
20.30: Slot (optioneel rondleiding Wereldtuin)

De avond wordt georganiseerd in Wereldtuin Verdeliet, Toermalijn 40 in Cuijk.

Als u wilt komen dan graag aanmelden per mail: e.heesen@ggzoostbrabant.nl of bel/app/sms Evelyn Heesen, ervaringswerker GGZ Oost Brabant T 06-288 299 96.