Reisgids

Hij is er weer! De tweede editie van het Land van Cuijk Magazine. Deze keer hebben we er een reisgids van weten te maken waar je negen bijzondere bestemmingen kunt vinden.Historisch Grave, de Kraaijenbergse Plassen, Romeins Cuijk, de Maasheggen, Heerlijkheid Boxmeer, Recreatief Overloon, Natuurpoort Sint Anthonis, de Verborgen Raamvallei en de Peel-Raamstelling. Lees de hele column ...

Lezing Oude Geneeskunde

Koorts en Honger, geneeskunde op het platteland in de afgelopen eeuwen, zo luidt de titel van de tweede lezing op donderdag 16 maart in het kader van 400 jaar Stadhuis Gennep. Spreker is oud-Gennepenaar en voormalig arts-radioloog Hans van den Broek. Hij vertelt op onderhoudende wijze hoe onze voorouders de geneeskunde hebben meegemaakt en aan den lijve ondervonden. Meer weten?

Halve marathon Sint Anthonis

Start en finish zijn beide naast de Hoefse Hut. Het parcours voor de Halve Marathon is één grote ronde door de mooie Staatsbossen en het heidegebied van Sint Anthonis. Het parcours is deels over asfalt en deels over verharde bospaden. Van het parcours is ook een film vast gelegd. Meer weten?
 

Kinderkleding & Speelgoed

Kom gezellig mooie tweedehands spulletjes shoppen voor de kinderen. Alle kleding hangt op maat in de rekken en het speelgoed staat netjes uitgesorteerd op u te wachten. Gezelschapsspelletjes, knutselspulletjes, puzzels, lego, playmobil, hotwheels, boeken, speelgoed voor de kleintjes en nog veel meer. Dit alles voor meestal een klein prijsje. Meer weten?

25e Accordeonfestival

Al vele jaren trekt het jaarlijkse accordeonfestival veel liefhebbers van dit instrument en accordeonmuziek naar Royal. Accordeonisten uit het hele land komen naar Mill om te laten horen en zien wat er zoal mogelijk is met dit instrument. Maar uiteraard gaat het deze middag ook om gezelligheid en kan iedereen volop meezingen.Het 25e Mills accordeonfestival brengt een ode aan Gerard Dreessen Meer weten?

So Docu bij de Weijer

Een selectie van de beste internationale documentaires op één dag.
In samenwerking met hetFilmhuis, Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer, Biblioplus en Cinema Delicatessen presenteert de Weijer vol trots: So Docu! Voor alle arrangementen, met lunch, borrel of allebei kun je terecht bij de receptie van De Weijer.
Meer weten?

Poetisch ontbijt

Gedichten, muziek en een eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Op zondag 19 maart dragen de dichters Peter WJ Brouwer, Jos van Daanen en Monica Boschman voor in de kas.Het poëtisch ontbijt kost € 10,00 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Meer weten of snel nog aanmelden?