string(41) "poetisch-ontbijt-bij-wereldtuin-verdeliet" Poetisch ontbijt bij wereldtuin Verdeliet

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Poetisch ontbijt bij wereldtuin Verdeliet

zondag 19 maart 2017 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij wereldtuin Verdeliet aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk.

Gedichten, muziek en een eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Op zondag 19 maart dragen de dichters Peter WJ Brouwer, Jos van Daanen en Monica Boschman voor in de kas.

Tot er woorden waren, waren we niets
Peter WJ Brouwer is schrijver, vertaler en theatermaker. Op 19 maart laat hij zijn muziek, theaterteksten en poëzie één verhaal vertellen. Dat gaat over Brel, een jongensdroom die uitkwam en een spagaat die blijft. Peter publiceerde drie dichtbundels en in het najaar van 2017 verschijnt zijn roman Het Siamees moment.
Jos van Daanen is een maatschappijkritisch dichter. Hij publiceert al jaren in literaire tijdschriften. Vorig jaar verscheen van zijn hand de bundel 'Tot er woorden waren, waren we niets’. Op dit moment werkt hij aan een nieuwe bundel, een roman en een bloemlezing geëngageerde poëzie.
De presentatie is in handen van Monica Boschman, ex-regiodichter van de Noordelijke Maasvallei. Monica zal vers werk voordragen. Tussen de optredens is er muziek, lucht en ruimte om lekker te ontbijten en rond te kijken in de tuin.

Aanmelden
Het poëtisch ontbijt kost € 10,00 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot woensdag 15 maart a.s. via e-mail: verdeliet@hotmail.com, onder vermelding van je naam en het aantal personen. Wereldtuin Verdeliet is aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk.

Website:
www.wereldtuinverdeliet.nl 

19/03/2017 Van: 09.30 Tot: 11.30
Cuijk, Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk