Andersomdag

De laatste week en dan hebben we hier ook vakantie! Vanmorgen op het schoolplein ving ik nogal wat tegenstrijdige berichten op over de mate met zin die we hier in hebben. 'Heerlijk,' verzucht de een. 'Lekker uitslapen, geen stress met huiswerk of sport.' De ander kijkt een beetje bang.
Lees de hele column ...

Zotte Zomer Festival

Een lang weekend met nostalgische attracties, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, foodtrucks, opstijgende ballonnen en ook een gevarieerde streek- cultuur- vrijetijds- kunst- en hobbymarkt. Dit alles in het Landschapspark in Mill. De toegang is helemaal gratis.
Meer weten? 

Racefietstocht

Elke vrijdagmiddag een mooie fietstocht van 60 tot 85 kilometer. De langzaamste deelnemer bepaalt het tempo. Enige ervaring met een racefiets hebben is wenselijk en helm verplicht. Er wordt in het land van Cuijk of Noord Limburg gefietst. Kom je ook?
Meer weten?

Vierdaagse Feesten Cuijk

Al ruim tachtig jaar is Cuijk (na Nijmegen) de grootste en belangrijkste etappeplaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen. Dat mag gevierd worden! We zijn er tenslotte hartstikke trots op. Zien we jou op de Maaskade tijdens VierdaagseFeest Cuijk?
Meer weten?

PruuvemMment in historisch jasje

Het PruuvemMment is in tien jaar SumMmertime uitgegroeid tot een van toppers van het zomerprogramma. Zaterdag 15 juli krijgt dit feestelijke eet- en drinkfestijn op het Jan Lindersplein in verband met het 400-jarig jubileum van het Gennepse stadhuis een historisch tintje.
Meer weten?

Oldtimerrit

Vandaag een extra lange rit van ca. 120 km. Verzameld wordt zoals altijd bij Partycentrum Bos aan de Irenestraat in Overloon om 09.00 uur. De terugkeer is op hetzelfde adres. De ritten worden beurtelings uitgezet door verschillende leden die u mooie plekjes in de omgeving laten zien.
Meer weten?

EK Voetbal Vrouwen

De OranjeLeeuwinnen gaan strijden tijdens het EK met twee Boxmeerse toppers in de selectie (Kika van Es en Lieke Martens) kan dit evenement natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Riche Boxmeer Events & Brasserie de Bock gaan deze wedstrijden LIVE uitzenden op groot scherm!
Meer weten?