string(18) "ek-voetbal-vrouwen" Ek Voetbal Vrouwen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Ek Voetbal Vrouwen

zondag 16 juli 2017 18:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op groot scherm bij Riche Boxmeer

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie. Met twee Boxmeerse toppers in de selectie (Kika van Es en Lieke Martens) kunnen wij dit evenement natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Riche Boxmeer Events & Brasserie de Bock gaan deze wedstrijden LIVE uitzenden op groot scherm! De eerste twee wedstrijden zullen worden uitgezonden in de Grote zaal van Riche. Dit zijn de poulewedstrijden Nederland - Noorwegen en Nederland - Denemarken. De derde poulewedstrijd tegen onze zuiderburen België wordt tijdens de Daags na de Tour 2017 LIVE uitgezonden op het plein voor De Bock.

PROGRAMMA:

Op zondag 16 juli zullen onze OranjeLeeuwinnen de openingswedstrijd spelen tegen Noorwegen.

Aanvang wedstrijd: 18:00
Zaal open: 17:00
Gratis entree

Donderdag 20 juli zullen "onze" vrouwen hun tweede wesdtrijd spelen tegen de vrouwen van Denemarken.

Aanvang wedstrijd: 20:45
Zaal open: 19:45
Gratis entree

De derde poulewedstrijd: De Rode Duivels vs. De OranjeLeeuwinnen, valt op dezelfde dag als HET Boxmeerse evenement de Daags na de Tour. Daarom zal deze wedstrijd LIVE worden uitgezonden op het Raadhuisplein, aangrenzend aan Brasserie de Bock. Wordt dit een beslissende wedstrijd in de poulefase?

Aanvang wedstrijd: 20:45
Plein open: 13:00
Gratis entree

Wanneer "onze" vrouwen de poulfase overleven (natuurlijk gaan wij hiervan uit) worden de wedstrijden in de knock-out fase wederom uitgezonden in de Grote zaal van Riche. Meer info wordt tegen die tijd gegeven.
______________________________________________________

TEAM RICHE & TEAM DE BOCK