Bijna jarig

Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben ik! Tenminste bijna dan! Nog twee nachtjes slapen.Jarig zijn. Oh wat was dat vroeger als kind geweldig! Dan kon ik de dag ervoor niet slapen en was ik natuurlijk super vroeg wakker. Tegenwoordig is dat wel anders ...
Lees de hele column!

Long Tree Festival

De mega festival tent strijkt eind november weer neer en biedt voor elk wat wils; van Dance tot Nederlandstalig en van 90’s tot foute meezingers!
Meer weten?

Herberg Thijssen 

Jackson’s Cage & Bluez Train
Op Vrijdag 18 november 21.00 uur betreed Jackson’s Cage het podium van Herberg Thijssen. 

Ze omschrijven zichzelf als rauwe psychedelische rock, met snerpende gitaren, strakke drums, geraffineerd orgelwerk en pittige zangpartijen.
Een waar genot voor het oor. 
Bluez Train: Karakter van de band zijn passie, enthousiasme en altijd op zoek naar de “bluez train”.
Vette blues uit de Peel zoals blues bedoeld is. Deze unieke mix van bluesmuzikanten staat garant voor een avondje swingen!

Meer weten?

Mini Retraite dag 

Lijkt uw leven soms uit balans? Heeft u behoefte om even uit het drukke bestaan te stappen? Dan is een dag van rust, ont-stressen en bezinning midden in de natuur de ideale manier. Onze prachtige oude boerderij aan de Kraaijenbergse plassen nodigt uit tot stilte, ontspanning, onthaasten, verbinden en opladen. Meer weten?

Muzikaal Cabaret

Enge Buren brengt muzikaal cabaret bij Cultureel centrum Myllesweerd.
De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald.
Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers. 

Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show.

Meer weten?

Interessante workshops

Ervaar jij problemen of klachten in je werk, gezin of relatie? Kamp je met onverklaarbare verlangens, leegte of gemis, angsten of onzekerheden? Een (familie- en ) systeemopstelling kan dan uitkomst brengen. Deze workshop zal worden gegeven door Karin Derks, intuïtief coach en systeemopsteller.
Meer weten?

Jazz in de Schouwburg

New York Round Midnight is een van de grootste jazzproducties van dit moment en zeer geschikt voor de theaterbezoeker met een brede smaak, met name voor de liefhebber van livemuziek. 

Maar liefst elf musici uit het puikje van de Nederlandse jazzscene nemen u niet alleen mee naar de glorietijd van de jazz, maar laten ook voelen hoe levendig en urgent die muziek vandaag klinkt.

De muziekvoorstelling ‘Swinging Harlem’ neemt je mee diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De hevige concurrentie en losse sfeer zorgden voor de bloei van spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op.
Meer weten?