Heerlijk avondje komt eraan!

Ik heb er nog nooit zoveel behoefte aan gehad als nu. De gezelligheid, het samenzijn, het eten en het drinken. Maar vooral het even uit de dagelijkse dingen stappen, zonder alle achterlijke regels die ons land inmiddels kent. Het heerlijk avondje is bijna gekomen; de elfde van de elfde. Ik ben een groot voorstander om de carnaval echt te laten losbarsten vanaf de magische datum 11-11! Lees de hele column!

Elfde van de elfde

Wie wordt dit jaar de prins? Deze vraag wordt in diverse dorpen in het Land van Cuijk vrijdag de elfde van de elfde of een dagje later op zaterdag weer beantwoord. Ook worden de boerenbruidsparen weer bekend gemaakt en vaak ook welke jeugdprins of prinses straks vier dagen met de scepter mag gaan zwaaien! Meer weten?

Intocht Sint 

Op 12 november zal de Sint met zijn Pieten weer Nederland binnenkomen, vlak na zijn grote intocht in Maassluis zal hij naar Boxmeer komen! Op zondag gaat hij ook naar Cuijk, Grave en Mill. Sinterklaas zal met zijn Pieten zijn best doen om ook elk klein dorp te bezoeken. In sommige dorpen zijn ook de winkels open of is er een gezellige markt.
Kijk op de site voor alle info!

Live: Elders in de Piek

Nederpop band Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. Eerlijk, voor de raap en altijd recht uit het hart. Elders neemt je mee, laat je lachen en zoekt ook je tranen.
Elders staat in het rijtje van The Scene, Blof en van Dik Hout.
Meer weten?

Live band BenD'R

BenD’R speelt voor alle muziek smaken, van Rock en Funky van jaren tachtig, naar klassieke Ballads, tot en met de hedendaagse popmuziek. Dus BenD’r bij… Meer weten?

Dansen bij de Amanshof

Gezellig elke zondagavond dansen in Wilbertoord. 
Al bijna 40 jaar organiseert café zaal Amanshof in Wilbertoord dansavonden.
Iedere zondag kunt u daar van 19.00 uur tot 24.00 uur dansen op de beste dansmuziek. Kom je ook een dansje wagen? Gezellig buurten mag ook! Meer weten?

Slotconcerten Kasteel Tongelaar

Vanaf dit najaar wordt er op Kasteel Tongelaar weer een serie kamermuziekconcerten gegeven. Een aanwinst voor het 'Land van Cuijk'! Met medewerking van gerenommeerde professionele ensembles zoals het MOSA saxofoonkwartet, het MEANDER strijkkwartet en het GULDEN €URO TRIO! Meer weten?