Waar is het bed?

De afgelopen weken was mijn Facebook tijdlijn continu gevuld met de discussie over schoorsteenvegers die wel of geen migratieachtergrond zouden hebben. Nu gelukkig eens iets heel anders: Het bed van Vincent van Gogh! Het staat namelijk, hoogstwaarschijnlijk in Boxmeer!
Meer lezen?

Zoete Geest

Van oktober tot april iedere vrijdag een mini retraite bij De Zoete Geest. Deze locatie aan de Kraaijenbergse plassen nodigt uit tot stilte, ontspanning, onthaasten en opladen. 
Meer weten?

Boekenmarkt

Dit weekend weer de Gasselse Boekenmaarkt. Duizenden boeken die nog nooit op een andere boekenmarkt hebben gestaan. Leesboeken, romans, (literaire) thrillers, encyclopedieën, kookboeken en meer. Alle boeken gaan weg voor € 1,00 per stuk. Gratis entree.
Meer weten?

Lachavond

Wegens succes verlengd: Lachavond!
Met deze keer niemand minder dan Jasper van Gerwen, Frank Schrijen, Hans Verbaarschot, Cees Coolen en Peter Vaassen. Zoals vanouds in café De Piek. Kaarten voor deze lachavond kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Piek.
Meer weten?

Halloween

Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill organiseert op zaterdagavond 5 november 2016 opnieuw 2 gratis Halloweentochten. De eerste tocht is vanaf 17.30 uur voor de kleinere jeugd en vanaf 19.30 uur is er een engere griezeltocht voor de jeugd met wat lef.
Meer weten?

Micheline en Erwin al la carte

Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond met hun Brel-repertoire en werden met open armen ontvangen in Nice, Amsterdam, New York, Australië en Nieuw-Zeeland. Bij huistheater de Steenakker kies je wat zij gaan spelen.
Meer weten?

Landelijk Atelierweekend

Nieuw dit jaar is het Landelijk Atelierweekend. Tijdens dit weekend stellen kunstenaars in heel Nederland hun ateliers open voor geïnteresseerden, om zo nieuwe contacten te leggen, afspraken te maken en hun werk te laten zien en hopelijk te verkopen. Ook een zestal in sint Anthonis.
Meer weten?