Ongecensureerd zwemmen

Soms zit er iets in de planning waarvan ik denk: Dit zou wel eens een leuke column kunnen opleveren.
Een gezellig positief verhaal waar de lezers nog een leuke tip uit kunnen halen. Zat u daar vandaag op te wachten? Dan raad ik u sterk af om verder te lezen ...
Zo niet? Lees de hele column

Nieuwscafé bij de Weijer

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand worden er steeds andere gasten aan de tand gevoeld door journalisten van De Gelderlander. Deze week gaan de journalisten in gesprek met Luc Janssens, de net ingewijde priester van Boxmeer en praten zij over de afgelopen gebeurtenissen binnen de VVD in Cuijk.
Vr 28 okt De Weijer Boxmeer

Lekker Lache

Het wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven aan de stationsstraat in Cuijk. De allerbeste tonpraters zullen weer op het Cuijks podium verschijnen. Er wordt flink uit gepakt met de absolute top uit het tonpraters wereld. Kitty Goverde, Berry Knapen, Andy Marcelissen en meer ...
Za 29 okt Verhoeven Cuijk

Nacht van de nacht

De natuur bruist 's nachts van het leven. Je ziet letterlijk geen hand voor ogen, maar je hoort des te meer. 
wandel je mee met deze bijzondere IVN wandeling en laat je zintuigen prikkelen! De gids vertelt over de natuur, de dieren en het nachtleven maar ook over de sterren. 
Za 29 okt Tennisbaan Escharen

Accordeon Festival

Het accordeonfestival is een middag genieten van deze sfeer volle muziek, daar waar mogelijk kan er ook gedanst en/of worden meegezongen op de mooiste meezing ballades die zullen worden gespeeld deze middag.
Heeft u zelf een accordeon en wilt u een of meerdere nummers ten gehore brengen deze middag. Breng dan uw accordeon mee en laat het aanwezig publiek verrassen.
Zo 30 okt Herberg Thijssen Vierlingsbeek

Baby en Kinderbeurs

Al diverse jaren is er 2 keer per jaar een Baby- en Kinderbeurs bij Fitland Xl in Mill. Op deze beurs worden de meest uiteenlopende artikelen aangeboden. Jonge ouders, maar ook grootouders kunnen hier in de meeste gevallen voordelig kleding, speelgoed, wandelwagens en alle andere aanverwante artikelen vinden. Een begrip in de regio.
Zo 30 okt Fitland XL Mill

Mindfulness Meditatiewandeling

Tijdens de landelijke Dag van de Stilte organiseert retraite centrum De Zoete Geest een bijzondere Mindfulness Meditatie Wandeling met aansluitend een lunch in het Theehuis café van De Zoete Geest. De wandeling verloopt in stilte rondom de Kraaijenbergse plassen. Tijdens de wandeling is er een geleide meditatie. 
Zo 30 okt Zoete Geest Linden