Deel dit artikel ‹ Terug

Zeven deelnemers strijden om Germebokaal

Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2011


Zaterdagavond 5 november strijden tijdens de Bleravond in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill 7 liedjes om de hoofdprijs. Vur Mekaar, duo K & K, de M & M’s, de Vierde elluf, de Professors, Toeternietoe en 1 Grote bende. Allemaal hebben ze zin in de titel carnavalsschlager 2012 en de bijbehorende Germebokaal. Tevens verschijnt deze avond het 54e Prinsenpaar. Aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Voor het laatst zal in de Concertzaal het startschot gegeven worden voor een nieuw carnavalsseizoen. In april opent namelijk SCC Myllesweerd en vanaf dan zal deze nieuwe zaal voor dit soort activiteiten worden omgebouwd tot Germestal. Maar dit seizoen is de Concertzaal nog beschikbaar voor Pronkzittingen, Mekkerbal, Prinsenreceptie, Carnavalsmarkt en zaterdag 5 november als eerste voor een spannende muzikale strijd tijdens de Bleravond. De winnaars van vorig jaar, de Vierde elluf, hebben gedegen concurrentie, dus dit belooft een avond met veel hoogstaande muzikale acts. De presentatie is in handen van Matthijs vd Linden en de muzikale omlijsting zal DJ Ruud verzorgen.

Gedeeltes van de Bleravond, zoals de verschijning van het Prinsenpaar, zijn vanaf 22.00 uur live te horen via L.O.M. radio. Kijk voor meer informatie en alle actuele aanwijzingen rond dit 54e Prinsenpaar van t Germelaand op www.germelaand.nl.