Hampshire Dormylle - Hotel & Spa

Video geplaatst op dinsdag 19 april 2011

Hampshire Dormylle-Hotel & Spa is gelegen in het Brabantse plaatsje Mill, dichtbij Nijmegen. Als gast van ons hotel mag u altijd gratis gebruik maken van de vele sport- en ontspannings faciliteiten van Sportcentrum Fitland. Daarnaast bevindt zich restaurant Des Werelds in het hotel, de ideale plek om eens gezellig te tafelen met vrienden, familie en collega's.

Overnachten in een écht vliegtuig!
Bij Hampshire Dormylle-Hotel & Spa een voormalig Duits marinevliegtuig omgetoverd tot een echt luxues verblijf! In dit toestel zijn twee luxe hotelsuites met jacuzzi gerealiseerd. Beide beschikken over een aparte ingang en een aparte lounge. Zodra u zich in het toestel bevindt voelt u zich letterlijk en figuurlijk in hogere sferen! Het toestel bevindt zich namelijk op 8 meter hoogte waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over het gehele terrein. 

Sauna en beauty resort de Wellnessboot 
Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis... Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water.
Het schip is veertig meter lang en is vier verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad). Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide.
Daarnaast vindt u in de 'kelder' van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. 

Hampshire Dormylle - Hotel & Spa is een onderdeel van de Fitland Groep. Daaronder vallen:
- Sportcentrum Fitland, www.fitland.nl
- Sauna en beautyresort de Wellnessboot, www.wellnessboot.nl
- Restaurant Des Werelds, www.deswerelds.nl
Tags: hampshire dormylle hotel mill spa