Jubileumbier SCM 't Germelaand vanaf 19 maart verkrijgbaar Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumbier SCM 't Germelaand vanaf 19 maart verkrijgbaar

Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2012Vanaf maandag 19 maart is het speciale jubileumbier van Stichting Carnaval Mill verkrijgbaar bij Gal en Gal in Mill. Dit speciale “Germe tripel sinds 1958” zal op zaterdagavond 17 maart tijdens de feestavond voor vrijwilligers gepresenteerd worden. Het jubileumbier wat op de markt gebracht wordt in verband met het 55 jarig bestaan van carnaval in Mill, kost 5,55 euro en is verkrijgbaar in flessen van 3/4e liter.

Onder het toeziend oog van (ex) prins Rudolf van ’t Germelaand werd vorig jaar het gerst gezaaid, geoogst en naar de brouwerij gebracht. Daar is vervolgens het jubileumbier gebrouwen en gebotteld. Uiteraard ging een proces van proeven, aanpassen en opnieuw proeven hieraan vooraf. Hierbij had Stichting Carnaval Mill de deskundige hulp in geroepen van het Millse Bier Drinkers Gilde. Mede door hun ervaring en kennis van bier kan ’t Germelaand nu met trots een heerlijk jubileumbier presenteren. Het bier wat voor 5,55 euro verkrijgbaar is bij Gal en Gal aan de Markt in Mill maakt ook deel uit van het sponsorpakket behorende bij de club van 55.

Deze en diverse andere acties zijn door SCM ’t Germelaand opgezet om voldoende financiële middelen te genereren voor het jubileumweekend rond het 55 jarig bestaan van carnaval in Mill. Dit zal gevierd worden op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in SCC Myllesweerd. www.germelaand.nl
advertentie