Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon

Overloon

De dierentuin in Overloon
Zoo Parc Overloon is een verrassend natuurlijk dierenpark met een botanische tuin. Beleef een zwerftocht langs bijzondere diersoorten, als cheetahs, witwanggibbons, flamingo’s en dwergnijlpaarden. In Zoo Parc Overloon worden mens en dier ondergedompeld in de natuur!

Bijzondere dieren
In Zoo Parc Overloon leven de dieren in natuurlijke biotopen in grote families bij elkaar. Naast bekende dieren als wasberen, stokstaartjes en otters leven er ook veel onbekende en zeldzame diersoorten in het park. Al eens bamboemaki’s, binturongs of kleine panda’s gezien? Of kennis gemaakt met de Maleise tapir?

In Cheetah County laten de atletische cheetahs zich van heel dichtbij bewonderen en op de Maidan en het lemureneiland bewegen de dieren zich zelfs vrij tussen de bezoekers! Zo kan het voorkomen dat bezoekers een onverwachte ontmoeting hebben met kroeskoppelikanen, Indische antilopen en ringstaartmaki’s.

Activiteiten
In Zoo Parc Overloon valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij of een spannende speurtocht maken langs de bewoners van het park. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken als hun lievelingsdier, genieten van een spannende poppenkastvoorstelling en komen ze van alles te weten bij de educatieve Beestenboelkar.

In het hoogseizoen worden spannende roofvogeldemonstraties en spetterende theatervoorstellingen aangeboden. Tevens kunnen kinderen zich aanmelden voor leuke thema-activiteiten, zoals KidsPower; een middagje als dierverzorger.

Zoo Parc Overloon is het hele jaar door dagelijks geopend! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Zoo Parc Overloon
Zoo Parc Overloon
Stevensbeekseweg 19-21
5825JB Overloon
Facebook Twitter Instagram