Wandeling over het Duits Lijntje in Haps

Groeter Elles is tevens de vrouw des huizes van Huistheater De Steenakker. Aan de hand van de cultuurhistorie van dit voormalige spoortraject neemt zij u mee in een bijzondere wandelreis! De spoordijk ligt direct aan het erf van de woonboerderij waarin De Steenakker is gevestigd. Nu is de dijk, vrij van rails en bielzen, een prachtig natuur - en wandelgebied. Laat u verrassen door intrigerende verhalen en vrolijke anekdotes. De wandeling wordt afwisselend geleid door Peter Beelen. Peter is een oud bewoner aan de Steenakker die veel over het gebied en zijn ontwikkeling weet en dat graag met u deelt.

Woensdag 17 april, 15 mei, 12 juni, 10 juli, 21 aug, 18 sept en 16 okt. Aanmelden kan door een mailbericht te sturen naar info@desteenakker. De wandeling gaat door bij minimaal 6 deelnemers. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Kosten € 6,- per persoon, inclusief een kop koffie of thee en een lekkernij!
De wandeling start om 14.00 uur bij Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5 Haps. Telefoon: 0485-310920 of 06-20507817

 

 

Meer bijzondere overnachtingen in 't Land van Cuijk