W-Camp camperverhuur

W-Camp camperverhuur

Groeningen

Carroll en Joris zijn als enthousiaste camperaars in 2016 de onderneming W-Camp gestart, voor iedereen met een interesse in de verhuur en aanschaf van een camper.

Jonge kwaliteit campers
"We verhuren en verkopen met veel plezier jonge kwaliteits campers met unieke eigenschappen.  In de verhuur hebben we momenteel twee moderne campers beide met een licht interieur en uiteraard van alle gemakken voorzien. 
Graag nodigen wij u uit om de vrijheid van het reizen met een camper te ervaren. Na een uitgebreide uitleg kruipt u achter stuur van deze reiswagen en ervaart u per direct het vakantiegevoel. De (elektrische) fietsen mee, een goed boek en met een gevulde koelkast op pad eigen land ontdekken of elk ander land in europa. "

Comfortabele vrijheid
Carroll en Joris gebruiken hun kennis en ervaring bij het selecteren van de campers. Er wordt gelet op kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en een modern en licht interieur.  De campers die W-Camp aanbiedt zijn nieuw of erg jong met weinig kilometers op de teller en compleet uitgerust. Geschikt voor comfortabel reizen met vier personen en comfortabel slapen met twee of drie personen. Het is niet toegestaan om te roken en/of dieren mee te nemen waardoor u kunt vertrouwen op een frisse camper.

"Na elk seizoen bieden wij onze jonge campers te koop aan. Een unieke kans om een jonge gebruikte camper aan te schaffen die goed is onderhouden en compleet is uitgerust. Bent u van plan een camper aan te schaffen dan kunnen wij u begeleiden en adviseren. Graag stellen wij onze kennis en netwerk ter beschikking bij de aankoop van een gebruikte of nieuwe camper. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Leuk! Neemt u contact op?

W-Camp camperverhuur
W-Camp camperverhuur
Groeningsestraat 10
5826 AC Groeningen
Facebook Twitter Instagram