Vakantieboerderij Giesegrad

Vakantieboerderij Giesegrad

Sint Anthonis

Comfortabel en sfeervol
Dit comfortabele vakantieverblijf is gelegen in het buitengebied van het Brabantse Sint Anthonis, een gezellig dorp aan de rand van de Peel. De boerderij is een goed ingerichte, kindvriendelijke groepsaccommodatie voor families en vriendengroepen tot maximaal 16 personen. Vakantieboerderij Giesegrad heeft alle middelen om u een comfortabele vakantie te bieden. 

Aktief en rust
Nabijgelegen aan de Staastbossen geniet u hier optimaal van een rustige vakantie waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de stilte.
Wilt u graag actief bezig zijn? Ook geen enkel probleem!
In de omgeving van de boerderij worden u vele mogelijkheden geboden! Van paardrijden tot mountainbiken en van zwemparadijs tot attractiepark. De eigenaar heeft mountainbikes te huur en hij neemt u graag als gids mee om samen met u door de Sint Tunnisse bossen te mountainbiken. Daarnaast zijn er diverse musea, cafeetjes met gezellige terrasjes, wandel- en fietsroutes en diverse restaurants met verrassende keukens te vinden in de regio die opgesloten ligt tussen Peel en Maas. Gezellige dorpen zijn er in een straal van 15 kilometer (Boxmeer, Grave, Venray) , Nijmegen en Venlo liggen op circa 30 kilometer afstand.

Jong en oud
Deze accommodatie is een uitstekend verblijf voor jong en oud. De totale woonoppervlakte van de groepsaccommodatie bedraagt 260 m2. U heeft de beschikking over een ruime huiskamer, welke sfeervol is ingericht met een zithoek en een grote eettafel voor maximaal 16 personen. Via de grote tuindeuren heeft u uitzicht op, en toegang tot het terras en de ruim aangelegde tuin. De keuken is volledig ingericht en van alle benodigde inbouwapparatuur voorzien. Aan de allerkleinsten is ook gedacht qua kinderbedjes en verzorgingsmogelijkheden.
Ook qua ontspanning kunt u hier uw hart ophalen. Zo vindt op de eerste verdieping een moderne sauna voor maximaal vier personen. Op de begane grond is nog een ruimte die als speelkamer dient met biljart, tafelvoetbal en een dartbord. Voor de kleinere kinderen is er op 250 mtr. van de accommodatie een mooie dierenweide.

Wilt u nog meer weten over Giesegrad? Leuk! Kijk dan snel op onze site!

Vakantieboerderij Giesegrad
Vakantieboerderij Giesegrad
Stevensbeekseweg 1
5845 ER Sint Anthonis
Facebook Twitter Instagram