Toeristische Ontmoetingspunten Boxmeer

Toeristische Informatiepunten omgeving Boxmeer

Boxmeer

Toeristische Informatiepunten in het Land van Cuijk

Haal uw toeristische informatie bij een Toeristisch Informatiepunt!

Verspreid over het Land van Cuijk, kunt u bij Toeristische Informatiepunten, ondergebracht bij toeristisch-recreatieve ondernemers, terecht voor informatie. Zij zullen u gastvrij ontvangen en u graag wegwijs maken in hun omgeving. Vanuit een aantal van deze Toeristische Informatiepunten kunt u ook gratis op pad, te voet of met de fiets, met een Groeter. Vaak geboren en getogen in deze streek laten zij u graag de mooiste plekjes zien en vertellen verhalen over het Land van Cuijk.

Een overzicht van de Toeristisch Informatiepunten in de omgeving van Boxmeer vindt u deze op de onderstaande adressen;

Bibliotheek Boxmeer
In het Toeristisch Informatiepunt in de Bibliotheek Boxmeer kunnen toeristen, recreanten en belangstellenden terecht voor informatie. Het punt bevat een rijk aanbod aan folders, kaarten en wandel- en fietsroutes. De Bibliotheek Boxmeer is een voorziening waar iedereen welkom is, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In het Leescafé kan iedereen dagelijks gebruikmaken van ons ruime aanbod aan kranten en tijdschriften. Ook kan men dagelijks gratis gebruikmaken van onze publieks PC's en is er de mogelijkheid om te printen en te kopiëren. Verder worden er nog tal  van activiteiten zoals lezingen, cursussen, workshops en exposities georganiseerd.
Klik hier voor de openingstijden.
bibliotheekboxmeer@biblioplus.nl

Bibliotheek Boxmeer
De Raetsingel 1
5831 KC  Boxmeer
0485 571971
bibliotheekboxmeer@biblioplus.nl
www.biblioplus.nl


Plien
Een gemakkelijke plek om even binnen te lopen voor uw toeristische vraag. Dát is de winkel van Plien aan het Museumpark van Overloon. Tegenover het Oorlogsmuseum en de Speeltuin ‘Gewoon Buiten’. Pauline en Peter Brouwer heten u van harte welkom.

Plien
Museumlaan 30
5825 AK OVERLOON
Tel. 06 – 22250859
paulinebrouwervisser@hotmail.nl

Fruitpark Groenz
Een groene en gezonde omgeving om uw toeristische informatie over Sambeek/Boxmeer te halen.John en Anja draaien al jaren mee in de toeristische informatievoorziening en hebben een uitgebreide keuze aan informatiefolders en wandel- en fietsroutes.

Openingstijden:
Ma: gesloten
Di tm zo: vanaf 11.00 uur

Fruitpark Groenz
Heikant 7
5836 CK SAMBEEK
Tel. 06-22548275
fruitparkgroenz@kpnmail.com

 

Herberg Thijssen

In het centrum van Vierlingsbeek gaat u voor uw toeristische informatie naar Herberg Thijssen. In de authentieke herberg hebben zij een hoek ingericht voor informatie over Vierlingsbeek en directe omgeving. Dit is ook het startpunt voor een gratis wandel- of fietstocht door Vierlingsbeek en/of de Maasheggen met een Groeter.

Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: vanaf 19.00 uur
Wo tm vr: vanaf 12.00 uur
Za en zo: vanaf 10.00 uur

Herberg Thijssen
Spoorstraat 5
5821 BB VIERLINSGBEEK
Tel. 06-23469071
cafe@herbergthijssen.nl

Toeristische Ontmoetingspunten Boxmeer