't Wapen van Beers

't Wapen van Beers

Beers

Huiskamercafé

‘t Wapen van Beers is een gezellig huiskamercafé. Een plek van ontmoeten, spelletjes doen, de krant lezen en daarbij goed ambachtelijk eten & drinken. Maar het is ook de uitvalsbasis voor een dagje weg in het mooie Land van Cuijk. Wandelaars, fietsers en motorrijders schuiven graag bij ons aan. Lekker binnen in ongedwongen sfeer of buiten in ’t zonnetje op het ruime terras.

Met meer dan 120 soorten speciaalbier op fles en 12 bieren op tap, mogen wij onszelf best het speciaalbier-café van Beers en omstreken noemen.

Neem bijvoorbeeld het abdijbier Paix Dieu, dat alleen met volle maan wordt gebrouwen en dat we serveren in een prachtig handgeblazen glas. En waarvan wij – zeggen wij niet zonder trots - ambassadeur zijn. Of Delirium Tremens, een smakelijk sterk blond bier dat getapt wordt uit de zuil met de roze olifant.

En dan de wijn: kom gewoon eens kijken naar het wijnrek in het café. Dan zie je dat gastheer Georges, een mooie verzameling heeft. Mooie karaktervolle wijnen, verrassend uit Roemenië of Georgië, maar ook de wat meer bekende Faustino en 19-Crimes-serie uit Australië ontbreken niet. Lekker fris is de wijn van Daalgaard uit St. Agatha. Ook van dichtbij komen heerlijke wijnen.

Georges Smeets (spreek uit: Sjors) en zijn team staan voor ambacht en kwaliteit. Dat zie en proef je overal in terug: een échte goede bitterbal, huisgerookte zalm en prijswinnend appelgebak (van Droom). Proef Bourgondisch Brabant op z’n best.

Borreltuin

Van april t/m oktober is onze borreltuin een heerlijke plek voor een (privé)feest. De stretch-tent houdt je droog. De foodtruck zorgt voor een extra relaxed sfeertje. Is het wat frisjes, dan stoken we de boel lekker warm. In de tuin kun je lekker informeel borrelen, (zelf) BBQ’en, of heerlijke hapjes laten rondgaan. Beroemd is inmiddels het BBQ’en op onze plancha! Da’s een grote ronde stalen plaat boven een open houtvuur. Daar voelt iedereen zich een grill-meister!

Zaal

In de zaal is van alles mogelijk: muziek, een 50-jarig huwelijksfeest met witte kleden en buffet of juist lekker informeel, een pubquiz, vergadering, een koffietafel en private dining mogelijkheden.

Catering, hapjes aan huis.

Op locatie komen wij heerlijke gerechten brengen. Je hoeft er zelf niets meer aan te doen. Van BBQ-pakket tot soep met broodjes, en van varkenshaas met champignonsaus tot beef Wellington. Een hapjes buffet, kok op locatie? Bel gerust, wij brengen ook servies en zelfs een BBQ… En als je wil, doen we ook nog de afwas voor je.

Cafetaria
Gewoon een goede cafetaria waar je kunt genieten van een eenvoudig maar overheerlijk frietje met kroket, tot uitgebreide schotels met bijvoorbeeld spareribs, pulled pork, saté van de haas of een boerenschnitzel. En natuurlijk in de zomer lekker soft-ijs!
Eerlijk is eerlijk, de frikandellen en kroketten maken we niet zelf. Dit laten we over aan de experts. Denk bijvoorbeeld aan de echt goede kroketten van de Bourgondiër. Verder is veel wat we serveren is 100% in huis bereid. Het stoofvlees, de pulled pork (staat 14 uur in de oven) en de zalm die we zelf boven open vuur roken…

 

't Wapen van Beers
't Wapen van Beers
Grotestraat 2
5437 AS Beers
Facebook Twitter Instagram