Regiofair Land van Cuijk

Regiofair Land van Cuijk

Groet en ontmoet op de Regiofair Land van Cuijk
Wilt u het beste van het Land van Cuijk ontdekken? Kom dan op zondag 13 september tussen 11 en 5 uur naar de Regiofair Land van Cuijk. Dit jaarlijks terugkerende evenement is uitgegroeid tot een gezellig evenement waarbij er veel te bekijken en ontdekken valt. Zo presenteren regionale ondernemers en hobbyisten er hun producten en diensten en vindt u er ook vele marktkraampjes met (streek)producten. Ervaar zondag 13 september zelf het beste uit de regio in Wilbertoord!

Eigen Huis & Tuin 
Tijdens de 2015-editie van de Regiofair Land van Cuijk staat het thema ‘Eigen huis & tuin’ centraal. Werkelijk alles op het gebied van huisinrichting, tuinaanleg en duurzaamheid is dit jaar te vinden in Wilbertoord. Zo is er een energieplein met duurzame oplossingen voor in en om het huis, ontmoet u er diverse binnenhuisarchitecten en maakt u er een praatje met vakkundige hoveniers. De vele stands met gevarieerde activiteiten tonen u het beste uit de regio op het gebied van huis en tuin. 

Wilbertoord Pakt Uut, buitengewoon verrassend!
De Regiofair Land van Cuijk maakt onderdeel uit van het tweedaagse evenement ‘Wilbertoord Pakt Uut’. Gedurende het weekend van 12 en 13 september staat Wilbertoord bol van de festiviteiten. Zo zijn er o.a. een spetterende feestavond, een Rockpodium, een oldtimershow, Zwarte Cross activiteiten, diverse demonstraties en leuke (kermis)attracties voor de kinderen. Kortom, op ´Wilbertoord Pakt Uut´ treft u een combinatie van muziek, cultuur, avontuur en bovenal veel gezelligheid. Het regionale evenement heeft zich in de loop der jaren dan ook niet voor niets ontpopt tot een buitengewoon verrassend spektakel voor het hele gezin!

Bezoek nu de regiofair van het Land van Cuijk:

  • Regionaal festival voor het hele gezin
  • Ervaar en ontdek het beste uit de regio
  • Hobbyisten, lokale ondernemers en meer
  • Met als thema ‘Eigen huis & Tuin’
  • Gezelligheid & festiviteiten

Alles op een rijtje:
Evenement: Regiofair Land van Cuijk
Thema: Eigen huis & tuin
Datum: Zondag 13 september 2015
Tijdstip: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Wethouder Lindersstraat 88a Wilbertoord
Entree: Volwassenen € 2,50. Kinderen tussen 2-12 jaar € 1,00.
Meer info: www.wilbertoordpaktuut.nl

Zie ook:
Markt en braderie in Brabant