Maasvaart
Cuijk

Maasvaart

Wat is MaasVaart?

MaasVaart is een organisatie die uw vaartocht geheel naar uw wens kan invullen.
Dat kan van locatie naar locatie zijn, maar uw tocht vullen wij ook graag aan met een heerlijk diner of een overnachting.
Onze schepen zijn vaak karakteristiek. Op de website kunt u zien welke schepen op welke lokatie beschikbaar zijn.
De schippers hebben veel kennis van de Maas, van de werkzaamheden die aan de Maas plaatsvinden om de waterveiligheid te vergroten, maar ook van de beroepsvaart waarmee het vaarwater gedeeld wordt.

Vanuit Cuijk

Vanuit Cuijk varen we naar Grave, Mook, Middelaar, Plasmolen en Nijmegen

Vanuit Grave

vanuit Grave varen we naar Ravenstein (via de sluis), Cuijk, Mook, Middelaar, Plasmolen

Samenwerkingen en arrangementen

MaasVaart werkt samen met hotels, restaurants, bed and breakfasts, en belevingsbedrijven zoals fiets-, paard- en brommerverhuur.
Als u dat aangeeft maken we graag een compleet programma voor u en uw gasten maar ook kunt u simpelweg een boeiende vaartocht boeken.

Een andere mogelijkheid is om vanuit Cuijk een dag naar (de Lindenberghaven in) Nijmegen te gaan en 's avonds weer terug te varen naar Cuijk. Als de gasten dat willen kunnen we een stadsgids inzetten, maar je kunt ook op eigen gelegenheid de stad Nijmegen ontdekken.

Schippers en schepen

MaasVaart zet schippers in met liefde voor hun schip. De kosten zijn vaak aanzienlijk en menig schipper wil zijn bezit graag delen door hun mee te laten varen met hun schip en op die manier ook wat van de kosten terug te kunnen krijgen.

Maasvaart
Maaskade
Cuijk