Landal De Vers

Raayweg 25
5825AL Overloon

Een verblijf op Landal de Vers is heerlijk genieten van de rust en de natuur. Landal de Vers ligt midden in de bossen, op de grens van Noord Brabant en Limburg. U kunt hier dan ook eindeloos fietsen en wandelen. Elke dag verblijven in die heerlijke boslucht, dat geeft energie! En dat komt goed uit, want er valt genoeg te beleven op en rondom het park.

Faciliteiten
Op Landal de Vers bevindt zich een midgetgolfbaan, jeu-de-boules-baan, tafeltennistafel, airtrampoline, meerdere speeltuinen en een multifunctioneel sportveld. Mocht u gezellig een uurtje willen bowlen dan kunt u terecht in de bowlingzaal in het centrumgebouw.

Restaurant
In restaurant de Vers kunt u heerlijk dineren. U kunt genieten van diverse gerechten. Wanneer u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld als u met een groep wilt eten, kunt u zich laten inlichten door de horecamanager. Wanneer u verblijft op Landal de Vers kunt u lekker gourmetten in uw bungalow.

Grand Café
Het gezellige Grand Café is uitgerust met een bar, poolbiljart en zithoek met open haard. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Receptie:
0478 - 642000
www.landal.nl/devers
devers@landal.nl

Restaurant:
0478 - 642045
www.grandcafedevers.nl
kj.reijnen@home.nl

Deze etalage is niet actief.
Beheert u dit bedrijf? Neem eens contact met ons op of meld u aan voor deelname!
Facebook Twitter Instagram