Hotel Klooster Elsendael
Boxmeer

Hotel Klooster Elsendael

Klooster Elsendael is een betoverende locatie in Boxmeer, gevestigd op de plek van een voormalig slotklooster in Boxmeer. In Klooster Elsendael zijn een hotel, restaurant en kliniek aanwezig. Hotel Klooster Elsendael beschikt over 19 prachtige hotelkamers, verschillende vergaderruimten en grote tuinen waar groepen tot 150 personen ontvangen kunnen worden. 

Binnen de kloostermuren heerst nog altijd de rust en de sfeer van de achttiende eeuw. Deze stijlvolle, historische ambiance geeft elke bijeenkomst een bijzonder karakter. In een historische omgeving beschikt u over alle moderne faciliteiten; in het gehele pand is gratis wifi aanwezig en aan whiteboards, flipovers en beamers is ook gedacht. Al onze (vergader)zalen beschikken over daglicht en op aanvraag richten wij de ruimte naar uw smaak in. Met de aanwezigheid van een trouwkapel is Klooster Elsendael een uitermate geschikte locatie voor een bruiloft.
 
Overnachten in een klooster is een unieke belevenis. Het hotel biedt een prachtige symbiose van geschiedenis, cultuur en moderne luxe. Bij het renoveren en restylen van de hotel kamers is gezocht naar de combinatie van de historie van het pand en de moderne gemakken van nu.
 
Het klooster is ideaal gelegen, op enkele honderden meters lopen van het centraal station in Boxmeer. Boxmeer ligt net onder Nijmegen, tussen Cuijk en Venray, ongeveer één kilometer van de snelwegen A73 en A77 vandaan. Parkeren in de gemeente Boxmeer is gratis. U kunt gratis parkeren binnen de kloostermuren van Klooster Elsendael.

Hotel Klooster Elsendael
dr. Peelenstraat 6
5831EG Boxmeer