Groepsaccommodatie Bed en Broeders

Groepsaccommodatie Bed en Broeders

Overloon

“Howdy! Welkom bij groepsaccommodatie Bed en Broeders in Overloon. Een unieke locatie om te overnachten, ontspannen en genieten van Bourgondisch eten, in een natuurrijke omgeving. Bed en Broeders is in 2017 geopend en biedt plaats voor maximaal 10 personen. Het is gevestigd in een voormalige hooizolder, omgebouwd tot ruim appartement. Ondanks de locatie in de landelijke omgeving van Overloon vind je hier zowel totale ontspanning, als wilde activiteiten. Bed en Broeders wordt gerund door Rianne en Johan van restaurant Steakhuys Leuke Broeders, dat zich onder het appartement bevindt.

Bij Bed en Broeders staan ontspanning en het Bourgondische leven centraal. Samen genieten van activiteiten, eten en drinken. Kom al drijvend geheel tot rust in de hot tub. Of geniet samen van een drankje bij de warmte van onze buitenkachel. Ideaal voor wie wat luxe zoekt in de landelijke omgeving. Voor de kids is er ook genoeg te doen. Van een trampoline, tennisbaan en jeu de boules, tot een dartbord en voetbaltafel.

Vakantie is voor ons ook samen uitgebreid genieten van lekker eten en drinken. De privé binnentuin is daarom uitgerust met een veranda, bar en BBQ waar je een eigen vakantiefeestje kan geven. Zelfs de ingrediënten voor dit feestje zoals, de drank, het vlees, overige hapjes én de afwas, kunnen door het restaurant verzorgd worden.

Tel daar de legio aan activiteiten die Overloon en omstreken te bieden hebben bij op, en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Boek nu jouw uitje met familie, vrienden of collega's.

Tot snel!"

Groepsaccommodatie Bed en Broeders
Groepsaccommodatie Bed en Broeders
Oploseweg 32
5825HN Overloon
Facebook Twitter Instagram