Groenz Fruitpark

Groenz Fruitpark

Sambeek

Een práchtig natuurlijk en creatief aangelegd fruitpark

Op de rand van Boxmeer/Sambeek, in het Oost-Brabantse landschap tussen Nijmegen en Venray.

* Vele soorten fruitgewassen, zoals appels, peren, bessen, bramen en veel meer, hebben hun plaats in het speels aangelegde park. Er is veel te zien en veel te leren. Rondleidingen en opdracht-rondgangen voor de leer- en nieuwsgierigen. Nieuw is de binnentuin in een van de grote kassen.

* Direct naast de vrije parkeerplaats (of kom gerust op de fiets!) is ons Tuincentrum. Bomen, bloeiende planten, fruitgewassen, van alles wat je groene hart aanstaat. En steeds met een creatief en deskundig advies. Er zijn altijd wel seizoensaanbiedingen.

* Het park kent vele hoekjes en plaatsen, waar u intiem privé kunt genieten van heerlijke koffie of thee. Ook een vooraf bestelde picknick valt goed in de smaak.

* Ons Tuincafe heeft veel te bieden: Heerlijke koffie (cappuccino, latte macciato,espresso) of thee in vele smaken. Op lunchkaart staan o.a. belegde broodjes en sandwiches. Een prikkelende fruitsapmix van eigen bodem of een "Liefmans Fruitesse" past geweldig in ons park met hun fruitige smaak! En ijs met of zonder slagroom is ook niet mis!

* Binnen in het tuincafé, op het terras of aan de GroenZ stamtafel, aan een van de picknicktafels. Zoek maar een plek, alleen of samen.

* We kennen ook een lunch-bestelservice. Vooraf bestellen, op tijd klaar om op te halen.

* Ons fruitpark is ook een thuis voor kunst en cursussen. Aansluitend aan het karakter van het park zijn er exposities en kunst workshops voor groepen.

Groenz Fruitpark
Groenz Fruitpark
Heikant 7
5836CK Sambeek
Facebook Twitter Instagram