Gastenverblijf de Brembroeken

Gastenverblijf de Brembroeken

Vortum-Mullem

Bent u op zoek naar een gemoedelijk & gastvrij verblijf in een uniek stukje natuurgebied? Ga dan naar Vortum-Mullem waar u aan het einde van een doodlopende weg, middenin de weilanden, Gastenverblijf & Minicamping De Brembroeken vindt. Met een 18 ruime kampeerplekken en drie verhuurlocaties; een knusse studio, trekkershut en vakantiehuis.

Eigenaren Erik en Suuz zijn vol enthousiasme hun gastenverblijf in Vortum-Mullem gestart in een uniek stukje natuur. De Brembroeken is het gebiedje tussen Groeningen en Vortum-Mullem in. Een moerasgebied wat zijn eigen boontjes moest doppen.

Erik: “De Brembroeken zijn al sinds 1900 in onze familie. Wij genieten nog iedere dag van het uitzicht dat sinds 1820 niets is veranderd. Wanneer je hier wandelt lijkt het dus echt alsof de tijd heeft stilgestaan. Vanuit deze rustieke plek, grenzend aan het unieke Maasheggen Unesco gebied, kun je alle kanten op. Onze omgeving heeft een rijke historie en een prachtige natuur. Je kunt hier je energie kwijt en tegelijkertijd tot rust komen, écht opladen dus. Toen dachten Suuz en ik: 'Dit moeten we delen.' 

We hebben onze verblijven genoemd naar de kastelen in de regio. Kasteel De Voirt, Houtendonck en de Makken omdat we graag verbinding willen leggen met de regio. We hebben schaapjes met geregeld lammetjes en vrolijke kippen, onze gasten bieden we dan ook graag een vers eitje aan bij het ontbijt. Verder willen we ons aanbod in streekproducten die onze regio rijk steeds verder uitbreiden voor onze gasten. Wij houden van puur genieten en trekken gelukkig gasten aan die ook genieten van de oase van rust en ruimte op ons erf. Hier wordt puur genieten bijna vanzelfsprekend.

Dus heeft u ook zin om te genieten van de aanhankelijke schaapjes en de lammetjes, de opkomende of ondergaande zon, een lekkere wandeling of een vers eitje van de kakelende kipjes?
U bent hier meer dan welkom!

Gastenverblijf de Brembroeken
Gastenverblijf de Brembroeken
Brembroeken 1
5827 AH Vortum-Mullem
Facebook Twitter Instagram