City Resort Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill is gelegen ten midden van een omgeving van prachtige natuur en is hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekend weg. Om de omgeving te ontdekken huurt u bij het hotel een e-bike of e-chopper om daarmee een van de vele fiets- of wandelroutes te verkennen. Daarna nog wat energie over? Dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de andere faciliteiten, zoals midgetgolf, tafeltennis, jeu-des-boules, een potje pool of beachvolleybal of gewoon een drankje te doen in de gezellige bar.

In combinatie met een heerlijke wellness ervaring op de luxe BLUE Wellnessboot komt u zeker niets te kort. U vind hier onder andere een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon. U zult zeker ontspannen en volledig uitgerust huiswaarts keren! Liever een dag shoppen of cultuursnuiven? Wijk dan uit naar omliggende steden zoals Nijmegen, ’s-Hertogenbosch of steek de grens over naar Duitsland.

Tijdens een verblijf in dit gezellige hotel zult u direct de Brabantse gastvrijheid ervaren. In à la carte Restaurant London Street worden heerlijke gerechten geserveerd door de chef-kok en zijn brigade. Maar, ook voor een heerlijke lunch, high tea of gezellige borrel kunt u hier terecht. Tevens kunt u in de namiddag of avond genieten van een drankje aan de Temple Bar.

City Resort Mill
Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Facebook Twitter Instagram